2015. július 26., vasárnap

#8 Könyvkritika: Molly McAdams-Kétesélyes szerelem


Na,ha rossz könyvet akarsz,tessék,itt van. Amennyira izgalmasnak igérkezett a tartalom alapján a szerelmi háromszöggel,meg minden egyetemista élménnyel,annyira el lett rontva a könyv. A boritó nem volt kifejezetten rossz,de legalább illik a könyvhöz.

Rövid történetleírás:

Harper 18 évig otthon élt magantanulóként a tengerészgyalogos apjával. Mikor elmegy egyetemre egyszerre beleszeret két srácba,Chasebe és Brandonba. Eddig minden szép és jó,de innentől kezdve az egész siralmas lesz. Harper konkrétan úgy viselkedik,mint egy ping-pong labda: "Jaaajj most Chase megbántott,hol vagy Brandon?", "Jaaaaajjj Brandon,miért csináltad ezt? Chase drága,merre vagy?" ....ez megy végig az egész könyvben. A poén ráadásul az,hogy ezt mindenki eltűri,sőt még vigasztalják is a "szegény kis Harpert". A két fiú közül még talán Chase normálisabb volt,de mind a kettő olyan nyáladzos monológokat nyom le,hogy az már valami hányingerkeltő. Harper pedig...hát őt csak nagyon csúnya szavakkal lehetne illetni(magyarul,ő egy ribanc). Úgy viselkedik,mint egy hároméves,sőt,szerintem még egy kisgyerek is hamarabb dönt el valamit mint ez a szerencsétlen!
Aztán ott a vége. Na az megint nem tetszett. Annyira tündérmesés vége lett,hogy az már valami kiboritó volt. Mindenki boldog,a rosszból jó lesz,és kész. Mindenki mehet dolgára.
Amennyire várta ezt a könyvet,akkorát csalódtam benne...
SOHA,ismétlem,SOHA ne olvasd el,ha jót akarsz magadnak.Komolyan,nem viccelek ilyen dolgokkal. Ennél talán csak egy vagy kettő rosszabb könyvet olvastam,de ez...ez üti az összeset.
Ha 10-től 1-ig adnék rá pontot akkor ez egy gyenge 4-nél nem kapna jobbat. Határozottan ez a könyv volt az egyik legrosszabb döntésem. Hogy ez a könyv hogy kaphatta meg a vörös pöttyöt az elöttem talán örökre rejtély marad...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése