2015. október 16., péntek

#6 Top 10-es lista: Legviccesebb könyvek

A mai bejegyzésben összegyűjtöttem azt a 10 könyvet,amik szerintem a legviccesebbek,azok közül,amiket eddig olvastam.Miközben gondolkoztam,felidéztem a könyveket ismét elkapott a nevetés egy-egy humoros jelenet emlékétől,tehát,nem igérem,hogy nem leszek elfogult ezekkel a könyvekkel kapcsolatban.
Nem is szaporitom tovább a szót,jöjjenek is az eddigi legviccesebb könyvek,amiket olvatstam. :D

10.Tera Lynn Childs-Hableányok kíméljenek

 

A dobogó tizedik fokán a Hableányok Kíméljenek található,ami egyetlen karakter miatt vicces,méghozzá Quince.Egy-egy beszólásán akkorákat nevettem,hogy a körülöttem lévők nézték,hogy mi van velem. :D Katt ide a regény kritikájáért. 

9.Anne Percin-Hogyan told (el jól) a nyaradat


Aki olvasta ezt a könyvet az tudhatja,hogy miért került fel a listámra.Aki viszont nem,annak elmondom:tizenéves srác,akivel minden megtörténhet.Mikor már sírsz a röhögéstől,és azt hiszed ennyi,ennél több már nem lehet,persze hogy jön még valami,ami méginkább fokozza az események viccességét.Egyedül a szoros "verseny" miatt került ez a regény csak a kilencedik helyre.

8.Marni Bates-Segítség,Youtube-sztár lettem!


Marni mindegyik regénye nagyon vicces,de Mackenzi és még egy valaki,akiről később lesz szó sztorija a legviccesebb.Én már fogtam a fejem,hogy "Ezt nem hiszem el!" mert annyi röhejes jelenet volt benne,hogy az hihetetlen.Szerintem emiatt teljesen érthető,hogy másfél nap alatt "kivégeztem" a drágát. :)

7.Marni Bates-Rocksztárt kaptam Karácsonyra 


Holly története talán még Mackenzi sztoriját is felülmúlja.Egyszerűen egyet kell értsek a Dominic által adott becenévvel,a Katasztrófa-Hollyval.Minden amit el tudsz képzelni egy hajókiránduláson,megtörtént vele.Haláli egyszerűen... :D

6.Becca Fitzpatrick-Csitt,csitt sorozat

 

Egy bukott angyal.Egy temperamentumos lány.Tedd össze a kettőt,és megkapod a Csitt,csittet.Poénok sokassága minden oldalon.Katt a sorozat kritikájáért ide

5.Leiner Laura-Bábel


Laura egyik legjobb könyve a Bábel és ezt senki nem cáfolhatja meg.Fiatalok,fesztivál,bolondságok.A szereplők egytől-egyig viccesek,mindegyiknek megvan a saját humorérzéke,ezért is válik humorossá a történet.Egyszerűen imádom Szaszát,Zsófit,Napsit,Abdult...és még sorolhatnám,de jobb ha most abbahagyom,mert külömben itt ülünk reggelig az 5-s pontnál.

4.Maros Edit-Hűvösvölgyi suli


Igaz ami igaz,csak a harmadik részig olvastam egyenlőre,de az a három is fenomenális volt!Már az első és második kötet is haláli,de a harmadikon szakadtam.Egyszerűen azok a dolgok,amiket Dóri csinál,azok valami eszméletlenül viccesek.

3.Jennifer L. Armentrout-Obszidián


Az egész Luxen sorozat nagyon vicces,de az Obszidián mindközül a legjobb szerintem.Daemon beszólásait egyszerűen nem lehetett kibírni nevetés nélkül. :)

2.Kerstin Gier-Zafírkék


Mint már kifejtettem egy bejegyzésben,szerintem a Zafírkék sokkal jobban sikerült,mint a trilógia előső része,a Rubinvörös.Ebből kifolyólag,ebben a részben sokkal több poén volt,sokkal viccesebb volt a cselekmény is.Egyszóval:imádom.Katt ide az értékelésért. 

*dobpergés*

1.Leiner Laura-Akkor szakítsunk


Na,valószínüleg most jópár embert kiboritottam,mivel Laura Akkor szakítsunk regényéről elég vegyes vélemények vannak.Van aki nagyon utálja,és van aki nagyon imádja.Én a 'nagyon imádja' kategóriába tartozom.Szerintem eszméletlenül vicces,én sírtam a röhögéstől rajta.És nem csak első olvasásra.Pont ezért jó ez a könyv,mert mindig képes engem megnevettetni.Ígyhát szerintem megérdemelten van az első helyen.

+1.P.G.Wodehouse-Karikacsapás


Igaz,ezt még nem olvastam ki teljesen,de olyan szinten vicces,ahoz képest,hogy nem egy mai írótól származik,hogy úgy gondoltam,mindenképp be kell kerüljön legalább +1-ként a listámba. Nem nagyon írok részleteket,mivel tervezem,hogy mikor sikerül befejezzem,akkor bejegyzést írok belőle.Szóval,türelem bejegyzést terem. :D

Ennyi lett volna ez a bejegyzés,ha tetszett hagyj nyomot magad után.
A hétvégén remélhetőleg hozok még egy Book Tag bejegyzést,addig is,kellemes hétvégét mindenkinek.
Sziiasztok!

3 megjegyzés:

  1. Szia! Érdekes kis bejegyzés lett, és igen, a Marni Bates könyvek könnyszakasztóan viccesek, nem véletlenül van egy fél polcnyi a szobámban :DD

    VálaszTörlés
  2. Jo könyvek,bar ahhoz kepest ,hogy sokat olvasol, néhány szo nem igazan megy...

    VálaszTörlés
  3. Jó lista volt. Csak kár, hogy kihagytad a Percy Jacksont. :)

    VálaszTörlés