2015. szeptember 1., kedd

#3 Book Tag: A Disney Book Tag

Mivel már nagyon nem bírom ki,hogy nem csináljam meg ezt a tag-et,ma úgy gondoltam,hogy engedek a csábitásnak,és VÉGRE! kitöltöm ezt a Disney-s taget.
Nem is húzom tovább az ídőt,jöjjön hát az első mese.

A kis hableány-egy karakter,aki úgymond egy "partra vetett hal".Valaki,aki szerinted nem igazán illik az író által teremtett világba.

Én ide,J.L.Armentrout Luxen sorozatában szereplő Katy anyukáját sorolnám,mivel szerintem ő tényleg olyan volt,mint aki nem illik bele a történetbe.Valahogy túlságosan furának tartottam,hogy sose tűnt fel neki semmi,abból ami a lányával történik.Olyan volt,mintha valami más világban élne...Ide kattintva  megtaláljátok a sorozatról szóló krtikámat.

 

Hamupipőke-egy karakter,aki jelentős átalakuláson megy keresztül.

Ide Sarah Dessen Álom két keréken című regényének főhősnőjét,Audent sorolnám be,mivel az könyv elején még egy kibírhatatlan fruska lány,de a végére egészen tűrhető lesz.Ide kattintva elolvashatjátok a regényről írt kritikámat.

 

Hófehérke-egy könyv eklektikus szereplőgárdával.

Ennél jobbat nem találtam,úgyhogy ez is megteszi
Ide ha jól értelmezem,akkor egy olyan könyvet kell válasszak,amelyikben rengeteg fajta karakter van ugye jól értelmeztem?.Nos,bár még nem olvastam ki teljesen,de mégis a legidevalóbb könyv Kiersten White Paranormalcy-Természetfölötti című regénye.Itt minden megtalálható:vámpírok,tündérek,emberek,manók...egyszóval,pontosan ide illik. :D

 

Csipkerózsika-egy könyv,ami igencsak altató hatással volt rád.

Bár még mindig nem olvastam ki teljesen,de Shakespeare Rómeó és Júliája ugrott be elsőre ehez a ponthoz. Ha aludni támad kedvem,elég csak a kezembe vegyem,és már álmos leszek tőle. Nem,ez a könyv még mindig nem tetszik,sorry...

 

Az oroszlánkirály-egy olyan karakter,akit valami trauma ért gyerekkorában.

Próbáltam ilyen szomorúbb fejüt keresni...szerintem ez pont jó
Ide kapásból hármat is be tudnék illeszteni,de most csak egyett fogok választani.Az az egy pedig nem más,mint Jessica Sorensen Véletlen sorozatának egyik főszereplője,vagyis Callie. Szerintem őt elég nagy trauma érte gyerekkorában...

 

Szépség és a Szörnyeteg-egy szörnyen nagy könyv,amitől először megilyedtél,de mégis nagyszerűnek találtad a történetet.

Ide egyértelműen Leiner Laura Bábel című könyve kerül,mivel,mikor megláttam először,hogy milyen vastag,enyhén megilyedtem tőle,de mégis a végére az egyik kedvenc könyvem lett. :)

 

Aladdin-egy karakter,akinek teljesül a kívánsága,jó vagy rossz értelemben.

Egészen mostanáig senkit nem tudtam ide besorolni,erre most a derült égből villámcsapásként belémhasított a felismerés,hogy Reninek, Leiner Laura A Szent Johanna Gimi sorozatának főhősnőjének teljesül be a kívánsága,jó értelemben.Ide kattintva elolvashatjátok,hogy mit gondolok az SzJG-ről. 

 

Mulan-egy szereplő,aki nem az,mint akinek kiadja magát.

Az a meglepett fej :D
Ezt elég sokfajta képpen lehet értelmezni,mivel ennek a 'nem az,mint akinek kiadja magát' elég sok értelme lehet. Mivel ide is sokmindenkit tudnék besorolni,választanom kell egyett,aki pedig nem más,mint Kiera Cass Párválasztó sorozatának egyik főszereplője,Celeste. A lány eleinte egy gonosz hárpiának mutatja magát,de persze a végére fény derül igazi énjére is.Katt ide a sorozat kritikájáért.

 

Toy Story-egy könyv,aminek bárcsak életre kelnének a szereplői.

Mikor rájössz,hogy ezek az emberek csak a könyvben léteznek...
Á,miért kell egyett válasszak? Olyan nehéz ez a döntés...Mivel nemtudok dönteni kettő között,ezért ide Becca Fitzpatrick Csitt,csitt sorozatát és J.L.Armentrout Luxen sorozatát választom. Ehez nem fűznék hozzá semmit,szerintem mindeki tudja,hogy mennyire oda és vissza vagyok ettől a két sorozattól aki meg ezt nem tudta,az szégyelje el magát és olvassa el a kritikáimat erről a két sorozatról.Csitt,csitt kritika ide kattintva érhető el.

 

Disney Leszármazottak-kedvenc főgonoszod,ellenséged vagy erkölcsileg romlott szereplőd.

Komolyan,minnél tovább nézem,annál sátánibb ez a mosoly...
Ide egyértelműen J.K.Rowling Harry Potter sorozat főgonosza,Voldemort Sötét Nagyúr a tökéletes választás.Lehet,hogy teljesen hülye vagyok,de én bírom Voldemortot. :D

Ezzel vége is a Disney-s Book Tagnek,ha tetszett,nézz be hozzám máskor is. :)
A következő bejegyzésig sziiasztok! :D

2 megjegyzés:

  1. Nem vagy hülye, én is bírom Voldemortot😂❤ Sőt (igazából véletlenül) rá van írva a suliban a székemre hogy "SÖTÉTNAGYÚR" 😂✌

    VálaszTörlés